Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leírás

bos-diamonds.pngIntro-EU-Staffing is a foreign job control agency who places you in place to check the ad staff to see if it is safe or not.
If you want to work abroad and want to check the job offer but there is no one to contact then you are our man. Our company will check the advertiser's name and email address so that you can be sure to apply for the job.
Description of the process: send the advertisement to us at our email address and we will check with you and let you know whether or not to apply to the company in the future. Our email address is Intro-EU-Staffing@protonmail.ch.
Intro-EU-Staffing is an independent auditing company in Nederlands.

 

Intro-EU-Staffing egy külföldi munkát ellenőrző ügynökség aki ön helyet ellenőrzi a hirdetés állasokat hogy biztonságos e vagy nem . 
Ha ön külföldön szeretnél dolgozni és szeretne ellenőrizni az állás ajánlatot de nincs kihez forduljon akkor ön a mi emberünk . A mi cégünk elellenőrzi a hirdető nevét és e-mail címét hogy ön tudjon biztosan jelentkezni az állásra . 
A folyamat leírása : küldje el a hirdetés nekünk az email címünkre és mi elellenőriz önnek és értesítjük hogy a továbbiakban jelentkezzen vagy ne  a céghez . Az e-mail címünk :  Intro-EU-Staffing@protonmail.ch .
A Intro-EU-Staffing egy fügétlen elellenőrző társaság Hollandiában.

Mobil namber: 

+41 22 548 3846 , +31 97005030681 , +40 763726010  

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.